search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Πρώτη επίσκεψη Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1: Υποσχέθηκε «πρωταθλητισμό» στους δημοσιογράφους – Τί είπε για τη Μαρία Χούκλη;

19.01.2017 12:19
«Lockdown ώρα μηδέν»: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη Δευτέρα στις 23:30 - Media

 

Την πρώτη του επίσκεψη στα Σπάτα που φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε εχθές ο Νίκος Χατζηνικολάου… συνοδευόμενος από τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεναγήθηκε στους χώρους του καναλιού, στο πλατό, γνωρίστηκε με τους εργαζόμενους και βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης των δημοσιογράφων… με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξαν απόψεις για το νέο δελτίο ειδήσεων που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι στόχος του είναι να αναδείξει τη δουλειά τους, επανέλαβε την προσήλωση του στην ενημέρωση και δήλωσε την πρόθεσή του να κάνουν πρωταθλητισμό! Ωστόσο, πριν τους αποχαιρετήσει ο εκδότης και νέος παρουσιαστής του καναλιού, αναφέρθηκε στη Μαρία Χούκλη με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή της στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και συμπλήρωσε ότι επιθυμία του ήταν να συνεχίσουν μαζί, αλλά η ίδια είχε διαφορετική γνώμη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γνωρίστηκε με τους αρχισυντάκτες και τα υπόλοιπα στελέχη του καναλιού… συζήτησαν τις λεπτομέρειες για το νέο τρέιλερ των ειδήσεων που εκτός απροόπτου θα είναι στον αέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο… ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δημοσιογράφος ήταν ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για την επιτυχία του νέου δελτίου.

Πράγματι όμως στο κανάλι δουλεύουν πυρετωδώς για την προετοιμασία του νέου δελτίου ειδήσεων και ποντάρουν στο δυναμικό συνδυασμό που προκύπτει από το «πάντρεμα» του παρουσιαστή που θεωρείται το πρώτο όνομα στην ενημέρωση, με το ισχυρό brand name του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και εργάζεται μεθοδικά, λέγεται ότι έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, αφού όχι μόνο παρακολουθεί λεπτομερώς όλα τα δελτία, αλλά κρατά και σημειώσεις με παρατηρήσεις!

Πηγή: Enimerosi24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15