16/12/2019 09:18:11

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: «Όλα στο φως για δάνεια ΜΜΕ - κομμάτων»

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: «Όλα στο φως για δάνεια ΜΜΕ - κομμάτων» - Media
 
Οι επετειακές εκδηλώσεις για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το πόρισμα της Επιτροπής για τα Δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ συζητήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο συνεδρίασε το μεσημέρι στο Μαξίμου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΣ αποτίμησε το πόρισμα κι έκρινε ότι αυτό επιβεβαιώνει την εκτίμηση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήδη από την εποχή που δεν ήταν κυβέρνηση, ότι υπάρχουν ευθύνες του πολιτικού συστήματος για την συγκρότηση του τριγώνου της διαπλοκής (τράπεζα-ΜΜΕ-κόμματα), ενώ ως γενική κατεύθυνση συμφωνήθηκε ότι «όλα πρέπει να βγουν στο φως». Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα κατατίθεται στο Πρόεδρο της Βουλής το επίσημο Πόρισμα, το οποίο από εκεί και πέρα παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
 
Επίσης, συζητήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίστηκε να υπάρξει μια κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου (μένει να προσδιοριστεί επακριβώς). Πέραν αυτού αναμένεται να υπάρξουν εξορμήσεις( με εκδηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου, κλπ) βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών σε όλες τις περιφέρειες που θα κορυφωθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου.
 
Σημειώνεται ότι η συζήτηση δεν μπήκε στο πεδίο της διαπραγμάτευσης καθώς ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αποχώρησε νωρίς λόγω άλλων υποχρεώσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.