search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:10
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: Η σύζυγος «κάρφωσε» στις Αρχές τον «σφαγέα του Reina»

19.01.2017 15:44
Αποκάλυψη: Η σύζυγος «κάρφωσε» στις Αρχές τον «σφαγέα του Reina» - Media
 
«Δεν υπάρχει οργή στην Κόλαση μεγαλύτερη από την πληγωμένη γυναίκα», έγραψε το 1697 στην «Πενθούσα Νύφη» ο Άγγλος θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Κόνγκριβ και, κατά τα φαινόμενα, αυτό ισχύει και για τη σύλληψη του Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, του άνδρα που πραγματοποίησε την πολύνεκρη επίθεση στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
 
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Posta», ήταν η σύζυγος του Μασαρίποφ το άτομο εκείνο που αποκάλυψε που κρυβόταν ο «σφαγέας του Reina», μόλις ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε πραγματοποιήσει κι άλλο γάμο.
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αμέσως μετά την επίθεση, ο Μασαρίποφ πήγε στο Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.
 
Στις 6 Ιανουαρίου, η οργάνωση που σχεδίασε την επίθεση αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια, με τον δράστη να επιλέγει να να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου, μαζί με τον γιο του.
 
Η πρώτη του σύζυγός, Φ.Α, με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, άκουσε τυχαία πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με την Ντίνα, γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη.
 
Στις 11 Ιανουαρίου, όταν και η Φ.Α συνελήφθη αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ωστόσο, δεν ήξερε τη διεύθυνση. Χάρη στην απατημένη σύζυγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τον μακελάρη του Reina. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09