search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Βρέθηκαν οι γονείς των τριών ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα

19.01.2017 17:39
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Αγίου Μελετίου – Ένας τραυματίας, ο δράστης διέφυγε - Media

 

Στην ασφάλεια της Πάτρας, προσήχθει ο πατέρας των τριών ανήλικων κοριτσιών που βρέθηκαν μόνα τους σε πεζοδρόμιο της οδού Ερυθρού Σταυρού, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας τους, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, έχει προσαχθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών γιατί έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί και η 20χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία επίσης κατάγεται από την Αλβανία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια μένει στα Λεχαινά της Ηλείας και ότι απαρτίζεται από ακόμη ένα παιδί, ένα αγοράκι πέντε ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας των κοριτσιών φαίρεται να υποστηρίζει στην κατάθεσή του ότι δεν ήταν παντρεμένος με την 20χρονη, αλλά είχαν αποκτήσει μαζί τα τέσσερα παιδιά. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι πριν από ένα μηνα τον εγκατέλειψε η 20χρονη σύντροφός του και πήγε να συζήσει με έναν άλλο άντρα στην Αθήνα, αφήνοντάς τον μόνο με τα παιδιά. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ότι για βιοποριστικούς λόγους άφησε τα κοριτσάκια στην πεθερά του για να τα μεγαλώσει εκείνη, αλλά και για να πιέσει την 20χρονη να γυρίσει πίσω.

Τέλος, δήλωσε ότι δεν γνώριζε πώς τα ανήλικα κορίτσια βρέθηκαν μόνα τους στον δρόμο και ότι όταν ενημερώθηκε από την τηλεόραση για τα παιδιά, τότε επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:15