search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:31
MENU CLOSE

Δαιμονισμένο ζευγάρι στο δρόμο προς τον εξορκιστή (Photos-Video)

20.01.2017 07:43
Δαιμονισμένο ζευγάρι στο δρόμο προς τον εξορκιστή (Photos-Video) - Media

Ένα νεαρό ζευγάρι που αποτυπώθηκε στο παρακάτω βίντεο εμφανίζεται να ουρλιάζει και κα σφαδάζει στο πάτωμα με την οικογένεια τους να ισχυρίζεται ότι είναι δαιμονισμένοι.

Τα πλάνα δείχνουν το 18χρονο αγόρι και το 16χρονο κορίτσι να βρίσκονται στο πάτωμα και να γρυλίζουν σε ένα περουβιανό χωριό στην επαρχία Viru.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε από τους οικείους του στην κοντινή εκκλησία, όπου οι συγγενείς κάλεσαν παπά προκειμένου να τους κάνει εξορκισμό.

Και οι δύο έφηβοι εμφανίζονται να βρίσκονται σε σύγχυση και να υποφέρουν από πόνους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Περού, το κορίτσι είπε στην οικογένειά του ότι μια μάγισσα είχε έρθει στο δωμάτιό της και ήταν «πολύ φοβισμένη».

Πέρυσι ένας ιερέας είχε προειδοποιήσει πώς ενός δαίμονα αναζητά νεαρά ζευγάρια και οικογένειες για να τους επιτεθεί με αποτέλεσμα η Καθολική Εκκλησία να πραγματοποιήσει «πολλούς εξορκισμούς».

Ο Ιερέας και εξορκιστής César Truqui είπε ο δαίμονας, που ονομάζεται Asmodeus, ήταν «παρών» σε πολλούς εξορκισμούς.

Πρόσθεσε ότι είχε συναντήσει τον δαίμονα σε πολλούς εξορκισμούς που είχε πραγματοποιηθεί με την πρώην εξορκιστής του Βατικανού Πατέρα Gabriele Αμόρθ ο οποίος πέθανε το Σεπτέμβριο.

Ο Ιερέας Truqui δήλωσε ότι «θυμάμαι ένα νεαρό ζευγάρι που ήθελε να παντρευτεί, όμως, η γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί σε εξορκισμό για να απελευθερωθεί».

Είπε ότι κατά τη διάρκεια του εξορκισμού» ο δαίμονας ήταν έξαλλος και απείλησε τον Πάτερ Αμόρθ, προκειμένου να σταματήσει ο γάμος, διαφορετικά θα σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15