search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι: Η αστυνομία αναζητά άντρα που μαχαίρωσε επιβάτες στο μετρό

20.01.2017 11:22
Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι: Η αστυνομία αναζητά άντρα που μαχαίρωσε επιβάτες στο μετρό - Media

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από τα ξημερώματα η αστυνομία στο Παρίσι ώστε να εντοπίσει έναν άντρα ο οποίος μαχαίρωσε επιβάτες του μετρό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική αστυνομία οι επιθέσεις έγιναν σε διαφορετικούς σταθμούς μετρό μεταξύ του 10ου και 19ου διαμερίσματος της πόλης.

Χθες γύρω στις 9:30 το βράδυ τοπική ώρα ένας άντρας μαχαίρωσε τρεις επιβάτες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Parisien

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας ο δράστης διέφυγε χρησιμοποιώντας τον επόμενο συρμό του μετρό, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο από αυτόπτες μάρτυρες.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, σε μια άλλη στάση μετρό, ένας τουρίστας δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο ο οποίος προσπάθησε να τον μαχαιρώσει.

Μια τρίτη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το πρωί σε διαφορετικό σταθμό, όταν δύο ακόμα τουρίστες δέχθηκαν επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι.

Η αστυνομία του Παρισιού έχει εντείνει τις έρευνές της ιδιαίτερα μετά το περιστατικό στην Μελβούρνη όπου τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας οδηγός έπεσε επίτηδες πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47