search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Αισιόδοξος ο Πατούλης για την ομιλία Τραμπ-Περιμένουμε να ακούσουμε αυτά που πρεσβεύουν οι Έλληνες που είναι κοντά του

20.01.2017 11:29
Είναι γεγονός! Tο ζεύγος Πατούλη στον Λευκό Οίκο - Η λαμπερή φωτό που ανέβασε στο facebook και το σχόλιο (Photo) - Media

«Θα ακούσει σημαντικά πράγματα η παγκόσμια κοινότητα. Ελπίζουμε, κρατώντας την ανάσα, να ακούσουμε εκείνα που πρεσβεύουν οι Έλληνες που είναι κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε χθες η ελληνοαμερικανική ομογένεια με Έλληνες συνεργάτες του Τραμπ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στάθηκε στη συνάντηση με τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, ελληνικής καταγωγής, Ρέινς Πρίμπους, και το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

«Για πρώτη φορά ένας Έλληνας, ο Ρέινς Πρίμπους, βρίσκεται σε τόσο υψηλή θέση και σε συνάντηση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα με την ομογένεια είπε πράγματα που δίνουν μία έμφαση στην Ελλάδα, στον χριστιανισμό και τη θρησκεία. Όλοι τώρα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Ήταν θερμά και όσα ειπώθηκαν από το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη, που και αυτός είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο Τραμπ» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Ερωτηθείς για το προσφυγικό ζήτημα, με αφορμή και τη συνέντευξη που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα μαζί με τους δημάρχους Σάμου, Χίου, Λέσβου, Κω και Λέρου, ο κ. Πατούλης απάντησε: «Έχει ταλανίσει το Προσφυγικό αυτά τα νησιά, καθώς καθημερινά υποδέχονται δεκάδες πρόσφυγες μετανάστες χωρίς όμως να αποχωρούν με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Είναι ζήτημα που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες και δεν έχει λυθεί. Επισημάναμε ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκός σχεδιασμός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23