search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Φρίκη: Συνελήφθη για αιμομιξία και ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια και αγόρια

20.01.2017 13:41
Φρίκη: Συνελήφθη για αιμομιξία και ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια και αγόρια - Media
 
Υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών και ενός αγοριού ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός 46χρονου άνδρα.
 
Σε βάρος του 46χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος, από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές, είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ’ εξακολούθηση την κόρη του και μια άλλη κοπέλα που τότε είχαν ηλικία 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου τότε αγοριού από τη Ρουμανία.
 
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 46χρονος, χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή, επιχείρησε να προσελκύσει και άλλα ανήλικα άτομα, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33