search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53
MENU CLOSE

Συζήτηση την Τρίτη στα βιβλιοπωλεία IANOS: «Το τέλος των βεβαιοτήτων. Συρία, αιτία του κακού ή εξιλαστήριο θύμα;»

20.01.2017 14:16
Συζήτηση την Τρίτη στα βιβλιοπωλεία IANOS: «Το τέλος των βεβαιοτήτων. Συρία, αιτία του κακού ή εξιλαστήριο θύμα;» - Media

 

Οι Εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟΣ σας προσκαλούν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 18:00, σε μια συζήτηση με θέμα: «Το τέλος των βεβαιοτήτων. Συρία, αιτία του κακού ή εξιλαστήριο θύμα;», στα βιβλιοπωλεία IANOS, Σταδίου 24.

Η συγγραφέας Ιφιγένεια Θεοδώρου, ο ποιητής Γιώργος Βέης και ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης κατευθύνουν τη συζήτηση με αφορμή το βιβλίο της Ι. Θεοδώρου με τίτλο «Η γεύση της ερήμου».

Αναλυτικά, η πρόσκληση του δημοσιογράφου Νίκου Μεγγρέλη προς όλους τους ενδιαφερόμενους:

«Αγαπητοί φίλοι

Με οδηγό το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Θεοδώρου και φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια πριν αιματοκυλιστεί η Συρία,ο ποιητής Γιώργος Βέης,η συγγραφέας και εγώ θα κάνουμε ένα ταξίδι ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν αυτής της πανέμορφης και αιματοβαμμένης χώρας.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 6μμ στον Ιανό.

Φιλικά,

Νίκος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53