search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:15
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός κατά NOVA με αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα

20.01.2017 17:21
Παναθηναϊκός κατά NOVA με αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα - Media

 

Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού καναλιού θα καταθέσει την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις οφειλές που υπάρχουν προς τις ομάδες του πρωταθλήματος!

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να τραβήξει στα άκρα το σχοινί με την NOVA εξαιτίας των χρημάτων που έχει «κρατήσει» το συνδρομητικό κανάλι, ως ρήτρες για την αναβολή των αγωνιστικών! Λύση δεν βρέθηκε και το «τριφύλλι» γνωστοποίησε πως την Δευτέρα θα καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό της από τη Λίγκα και δεν θα συμμετάσχει πλέον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων.».

Πηγή: Gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14