search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Πεδίο μάχης το Μενίδι από οπαδούς του Άρη και της ΑΕΚ

21.01.2017 15:26
Μετά τον Τραμπ, τι; - Τα πρώτα βήματα επούλωσης των πληγών από τον Μπάιντεν - Media

 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η γύρω περιοχή του γηπέδου του Αχαρναϊκού λίγο πριν την αναμέτρηση των… πρασίνων με τον Άρη. Συγκεκριμένα φίλοι της ομάδα της Θεσσαλονίκης που ήταν να πάνε στο γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, τελικά πήγαν μόνοι τους και δυστυχώς υπήρξαν επεισόδια. Τους περίμεναν περίπου 150 οπαδοί, που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ και είχαν σκοπό να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να μπουν στο γήπεδο.

Έξω από το γήπεδο υπήρξαν… μάχες ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και τζαμαρίες καταστημάτων. Η επέμβαση της αστυνομίας έστω και καθυστερημένη έσωσε την κατάσταση, ενώ οι φίλοι του Άρη δεν μπήκαν τελικά στο γήπεδο μαζικά, αλλά λίγοι και αυτοί μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης.

Επεισόδια όμως σημειώθηκαν και στο τέλος του αγώνα. Ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στο πούλμαν της αποστολής του Αρη. 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08