search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Πάολα: «Ο Καζαντζίδης εκμεταλλευόταν τον πόνο και την ξενιτιά»

22.01.2017 13:10
Πάολα: «Ο Καζαντζίδης εκμεταλλευόταν τον πόνο και την ξενιτιά» - Media

Χειμαρρώδης και αποκαλυπτική ήταν η Πάολα στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real News και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

Περιγράφοντας την παιδική της ηλικία, η Πάολα δηλώνει πως παρόλο που οι γονείς της στο σπίτι άκουγαν Αγγελόπουλο, εκείνη τότε προτιμούσε τον Michael Jackson.

Μιλώντας για τη μεγάλη της αγάπη για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής του πατέρα της, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Στέλιο Καζαντζίδη, λέγοντας: «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έλανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Τέλος, δεν κρύβει πως  ούτε χωρισμοί ούτε έρωτες την έκαναν ποτέ να πονέσει γιατί πάντα έφευγε. Εκτός από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε με τον οποίο δηλώνει ότι οι ψυχές τους είναι ακόμα μαζί παρά τον χωρισμό τους: «Πάντοτε είχα βρει τον επόμενο έρωτα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Ίσως φοβάμαι. Εγώ αισθάνομαι παιδάκι μέσα μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:42