search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Πρόκληση από στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό –Τι λέει το ΓΕΣ

22.01.2017 16:51
Κείμενο σε αλβανική σελίδα για τους «αετούς»: Φίλε Έλληνα το καταδικάζω και εγώ - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει ομάδα νεοσύλλεκτων στρατιωτών να σχηματίζουν με τα χέρια τον «αλβανικό αετό» -σύμβολο όσων υποστηρίζουν τις εθνικιστικές θεωρίες περί μεγάλης Αλβανίας- μέσα σε θάλαμο.   

Όπως προέκυψε έπειτα από άμεση έρευνα, τη φωτογραφία τράβηξαν νεοσύλλεκτοι οι οποίοι παρουσιάστηκαν  την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, ενώ πρόκειται να διερευνηθούν τυχόν ποινικές διοικητικές ευθύνες για το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28