search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:54
MENU CLOSE

«Ναι» στην υποψηφιότητα Τίλερσον είπαν Μακέιν και Γκράχαμ, παρά τις επιφυλάξεις

22.01.2017 17:58
Τίλερσον: «Αυτά που μου ζητούσες δεν ήταν νόμιμα» - Τραμπ: «Είσαι βλάκας και τεμπέλης» - Media

 

Δύο επιφανή στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν σήμερα ότι θα υπερψηφίσουν την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ο Ρεξ Τίλερσον, παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις με επίκεντρο τη σχέση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ExxonMobil με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Έπειτα από προσεκτική σκέψη κι αφού συζητήσαμε πολύ με τον κ. Τίλερσον, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του για την θέση του υπουργού Εξωτερικών» επισήμαναν σε μια ανακοίνωση οι γερουσιαστές Τζον Μακέιν από την Αριζόνα και Λίντσεϊ Γκράχαμ από τη Νότια Καρολίνα.

«Αν και διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τις συμφωνίες που σύναψε κατά το παρελθόν με τη ρωσική κυβέρνηση και τον πρόεδρο Βλαντίμι Πούτιν, πιστεύουμε ότι ο κ. Τίλερσον μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός υπερασπιστής των αμερικανικών συμφερόντων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52