search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Tο ανατρεπτικό τρέιλερ του «Rising Star»-Με μαυρισμένο μάτι Ρέμος-Βανδή (VIDEO)

23.01.2017 06:50
Ντέρμπι στον τελικό του Rising Star: Με ελάχιστη διαφορά ο νικητής - Media

To «Rising Star» συνεχίζεται με την επόμενη φάση του, αυτή των «The Duels». 

Σε αυτό το χρονικό σημείο της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι τέσσερις κριτές έρχονται αντιμέτωποι ανά δύο. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος με την ομάδα του έχει να εντιμετωπίζει τον Χρήστο Μάστορα και την δεκαεξάδα των παικτών που επέλεξε. Αντίστοιχα, η Δέσποινα Βανδή και οι παίκτες της ομάδας που δημιούργησε καλούνται να αναμετρηθούν με την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα. 

Κάθε Κυριακή θα βλέπουμε ένα κριτή, αυτόν που έχει κληρωθεί να ορίζει πρώτος τον παίκτη για κάθε duel, να επιλέγει ένα παίκτη που θα ρίχνει στη «μάχη». Ο παίκτης θα διαγωνίζεται και θα ψηφίζεται από το κοινό με τη γνωστή διαδικασία. Αμέσως μετά, και βλέποντας το ποσοστό που κατέκτησε ο παίκτης, ο άλλος κριτής θα ρίχνει στη «μάχη» ένα παίκτη από τη δική του ομάδα, φιλοδοξώντας να ξεπεράσει σε ποσοστό αυτόν που έχει προηγηθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αυτός που θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης από το κοινό, φυσικά παραμένει στο παιχνίδι. 

Οι συντελεστές του Rising Star, μάλιστα, ετοίμασαν και ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για να προϊδεάσουν το κοινό για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Πηγή:yupiii.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40