search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:34
MENU CLOSE

Πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει χρέη διευθυντή στο «Star Academy»

23.01.2017 07:46
Star Academy: Απίστευτος καυγάς Βίσση - Καρβέλα στον αέρα (Video) - Media

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο «Star Academy», ωστόσο καθημερινά έρχονται στο φως νέα πρόσωπα που αναμένεται να προστεθούν στην ομάδα του νέου talent show του Epsilon. 

Μετά τη φημολογούμενη αξιοποίηση της Ναταλίας Γερμανού στα live show, όπου θα βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, η Νάνσυ Νικολαΐδου, μέσω της στήλης της στο T-Life, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο project. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα αναλάβει χρέη διευθυντή της Μουσικής Ακαδημίας – ρόλο που στους προηγουμένους κύκλους του show είχαμε δει τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Αντώνη Γούναρη. 

Παράλληλα, φαίνεται πως η συμμετοχή του Γιώργου Αρσενάκου της Panik Records στην κριτική επιτροπή δεν θα πραγματοποιηθεί, με τον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει λόγο για συζητήσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη με τους υπεύθυνους του Epsilon για την επιτροπή του show. Ακόμα, σχεδόν δεδομένο είναι ότι στην ομάδα των καθηγητών της Ακαδημίας θα είναι η Εβελίνα Παπούλια. 

Πηγή:yupiii.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:34