search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Σοκ στην Κομοτηνή: Νεκρό το 6χρονο εξαφανισμένο αγόρι – Κρατείται 15χρονος για την υπόθεση

23.01.2017 14:25
Μαθητές υποδέχονται με χειροκροτήματα συμμαθητή τους που νίκησε τον καρκίνο (Video) - Media
 
Νεκρό σε εγκαταλελειμμένο σπίτι εντοπίστηκε το 6χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στην Κομοτηνή το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή Αλάν Κουγιού.
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού, μάλιστα, είχε αρχίσει εκστρατεία αναζήτησης του παιδιού, που ονομαζόταν Μεχμεταλή Σεζάλ, ενώ η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές το βράδυ της 22/01/2017.
 
Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σωρό εξάχρονου αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 
Ο 6χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε σε καταυλισμό αθίγγανων στην πόλη της Κομοτηνής, ήταν κωφάλαλος και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για εγκληματική ενέργεια.
 
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ένας 15χρονος κρατείται από την αστυνομία Κομοτηνής για την υπόθεση της εξαφάνισης του αγοριού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48