search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Αποστόλου: Οι αγρότες δεν με έχουν πείσει ότι έχουν αιτήματα που δεν έχουν απαντηθεί (Audio)

23.01.2017 15:19
Αποστόλου: Οι αγρότες δεν με έχουν πείσει ότι έχουν αιτήματα που δεν έχουν απαντηθεί (Audio) - Media

 

«Βρίσκομαι σε διαρκή διάλογο με τους αγρότες, δεν έχουν πείσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα στα οποία δεν έχουμε απαντήσει», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, συμπληρώνοντας ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία απορρέουν από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας.

«Ότι υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν. Κυρίως έχουν σχέση με το κόστος παραγωγής και εκεί λοιπόν, οι παρεμβάσεις στο κόστος παραγωγής δεν μπορεί να είναι από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να γίνει κατανοητό», επισήμανε ο Β. Αποστόλου.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «τα θέματα του ασφαλιστικού και φορολογικού των αγροτών τα είχαμε συζητήσει πέρυσι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπου για πρώτη φορά διασφαλίστηκε σε επιχειρηματικού χαρακτήρα δραστηριότητες αφορολόγητο ατομικού 8.600 ευρώ έως 9.500 ευρώ, που αφορά πάνω από το 95% των αγροτών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18