search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Βάνας Μπάρμπα: Με παρουσίαζαν ως «γυναίκα-αράχνη» (Video)

23.01.2017 16:15
«Πόσο άδικος είναι ο χρόνος καμιά φορά...» αναρωτιέται η Βανα Μπάρμπα (Photos) - Media
 
Την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο την παρουσίαζαν σε κάποια φάση τα ΜΜΕ εξέφρασε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
 
H Βάνα Μπάρμπα σημείωσε ότι «με ενοχλεί που γερνάω, αλλά μου αρέσω εγώ μέσα από την καινούρια μου ζωή», και ξέσπασε όταν ρωτήθηκε «τι δεν μάθαμε ποτέ για σένα».
 
Η γνωστή ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Ξέρεις τι δε μάθατε; Λίγο μου έχει βγει το όνομα ότι ήμουν η γυναίκα αράχνη και η γυναίκα η μοιραία που κατάστρεφε τους άντρες! Ήταν λάθος όλο αυτό».
 
Στην ερώτηση, μάλιστα, «εσύ δεν τους άφηνες όλους;», απάντησε: «Τους άφηνα γιατί με πέθαιναν! Όλοι ζαβοί ήταν!».
 

Σε άλλο μήκος κύματος, σε ερώτηση γιατί δεν έφυγε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε ότι «φοβόμουνα! Το Hollywood από τα Γιάννενα ήταν μεγάλη απόσταση. Μια Βουλγαρία είμαστε εδώ! Υπήρχε ποτέ μάνατζμεντ για νέους ηθοποιούς; Τρίχες! Φοβήθηκα τότε, είχα μια εμμονή με την Ελλάδα. Ακόμα δεν υπάρχει σύστημα! Είμαστε Αλβανία! Τώρα, μη με κάνεις και φωνάζω…».
 
(πηγή βίντεο: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:51