search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Νέες κόντρες στην Κεντροαριστερά

23.01.2017 16:52
Κεντροαριστερά - Νέος Φορέας: Συγχωνεύονται τα εκλογικά τμήματα Μάνδρας και Ελευσίνας - Media
 
Ένα… τιτίβισμα του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε νέες «κόντρες» στο χώρο της Κεντροαριστεράς, μεταξύ Ποταμιού και Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
 
Όλα άρχισαν όταν ο κ. Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψήφιου του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, σημείωσε σε tweet του ότι «στην Γαλλία οι σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία & όχι από συνέδρια & παζάρια κομματικών μηχανισμών».
 
Απαντώντας στον κ. Θεοδωράκη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη σημείωσε δηκτικά ότι «υπενθυμίζουμε προς όλους όσους συζητούν τον τρόπο εκλογής επικεφαλής του φορέα της Κεντροαριστεράς ότι παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά ένα χρόνο πριν ήταν σαφής: εκλογή επικεφαλής από την κοινωνία με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες. Τόσο απλά!».
 
Το σχόλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προκάλεσε την αντίδραση του Ποταμιού, το οποίο με τη σειρά του τόνισε διά στόματος του εκπροσώπου του Δημήτρη Τσιόδρα ότι «χαιρόμαστε που η Δημοκρατική Συμπαράταξη επιβεβαιώνει την απόφαση της για εκλογή ηγεσίας από την κοινωνία. Αυτό πρέπει να γίνει. Με σεβασμό στην ψήφο του λαού και στόχο ένα νέο ενωμένο προοδευτικό Κίνημα και όχι βέβαια την ένταξη του ενός κόμματος στο άλλο – κάτι άλλωστε που δεν συγκινεί τους πολίτες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33