search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Εξεταστική για δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ: «Συμφώνησαν» ότι… διαφωνούν τα κόμματα – Στην εισαγγελία το πόρισμα (Pdf)

23.01.2017 19:06
Εξεταστική για δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ: «Συμφώνησαν» ότι… διαφωνούν τα κόμματα - Στην εισαγγελία το πόρισμα (Pdf) - Media

 

«Συμφώνησαν» ότι… διαφωνούν για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην συζήτηση του πορίσματος που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην Ολομέλεια της Βουλής παρόντων, όπως αναμένεται, των πολιτικών αρχηγών.

Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής εγκρίθηκε με 12 υπέρ (της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ), 8 κατά (Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) και 2 παρών (Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι), ενώ απουσίασε από την συνεδρίαση ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Παράλληλα, με συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής (17 υπέρ ενώ διαφώνησαν 5 βουλευτές της ΝΔ) αποφάσισαν να σταλεί το ογκώδες τελικό πόρισμα της Επιτροπής στην Εισαγγελία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «γαλάζιοι» βουλευτές πρότειναν το πόρισμα να το αποστείλει στη Δικαιοσύνη η Ολομέλεια της Βουλής.

Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής παραδόθηκε μετά το τέλος της συνεδρίασης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:28