search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αντέλ (Photos)

24.01.2017 11:01
Αστρονομικά κέρδη για την Αντέλ- Από της πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες - Media

 

Ένας Τούρκος τραγουδιστής από την περιοχή της Αλικαρνασσού υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της διάσημης Βρετανής τραγουδίστριας Αντέλ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, το 52χρονος Μεχμέτ Ασάρ υποστηρίζει πως είχε δεσμό με τη μητέρα της τραγουδίστριας όταν εκείνη έκανε διακοπές στην περιοχή τον Ιούλιο το 1987 και το μωρό που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988, ήταν η Αντέλ και εκείνος είναι ο πατέρας της.  

Ο Ασάρ δήλωσε πως γνώρισε τη μητέρα της Αντέλ, Πένι Ατκινς, την ώρα που δούλευε καθότι ήταν οδηγός ταξί και κράτησε επικοινωνία μαζί της για κάποιο διάστημα.

«Έδειξα στην Πένι Ατκινς και τους φίλους της την περιοχή, τις παραλίες της Αλικαρνασσού για περίπου δυο εβδομάδες. Μου είπε ότι ήταν νοσοκόμα. Τα «βρίσκαμε» και κάναμε σχέση για δύο εβδομάδες. Μετά η Πένι επέκτινε τη διάρκεια των διακοπών της. Επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα μετά. Στη συνέχεια ξαναήρθε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε εδώ για έναν μήνα»

« Ήθελε να με πάρει μαζί της στην Αγγλία, αλλά ήθελα να μείνω εδώ….μετά επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μερικές φορές… στο τέλος σταματήσαμε να μιλάμε», είπε ο Ασάρ.

«Η περίοδος που ήμουν με την Πένιμ ταιριάζει με την ημερομηνία γέννησης της Αντέλ» δήλωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να ανακαλύψει αν λέει την αλήθεια.

 
Το 2015 σε μια συνέντευξή της η Αντέλ είχε δηλώσει πως η οικογένειά της έχει καταγωγή από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50