search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:35
MENU CLOSE

Πατέρας και γιος βίαζαν για τρία χρόνια ένα 13χρονο κορίτσι – Ζήτησαν τη… Βίβλο για την υπεράσπισή τους

24.01.2017 16:43
Πατέρας και γιος βίαζαν για τρία χρόνια ένα 13χρονο κορίτσι - Ζήτησαν τη… Βίβλο για την υπεράσπισή τους - Media

 

Με πολλαπλές κατηγορίες βιασμού κατηγορούνται ο πρώην πυροσβέστης Τίμοθι Κίμπορο και ο γιος του, Ίστεν Κίμπορο, οι οποίοι έδεσαν την 13χρονη θετή κόρη του Τίμοθι, την κλείδωσαν στο υπόγειο του σπιτιού τους και τη βίαζαν για τρία χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2015.

Τελικά, πριν από μερικούς μήνες το κορίτσι κατάφερε να αποδράσει τη στιγμή που έλειπαν από το σπίτι οι δράστες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης τους, ζήτησαν να έχουν πρόσβαση στη Βίβλο. Συγκεκριμένα, ο Ίστεν είπε στους δικαστές ότι «η Βίβλος είναι το μόνο βιβλίο του νόμου που πραγματικά έχει σημασία».

«Υπάρχει μια μεγάλη στρατηγική στην Αγία Γραφή και χρησιμοποιώ αυτές τις στρατηγικές σε όλα όσα κάνω. Είναι ένα ζωτικό μέρος όσων κάνω» δήλωσε ο Ίστεν.

Από τη μεριά του, ο Τίμοθι υποστήριξε ότι αυτός κι ο γιος του σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν «τον ιερό λόγο του Θεού για να κάνουν ερωτήσεις που πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικές για την υπόθεσή μας».

Η δικαστής Λίντα Τζένινγκς αποφάσισε να τους αφήσει να φέρουν μαζί τους τη Βίβλο τους κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά τους είπε ότι δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να ρωτήσουν τους μάρτυρες.

Το 13χρονο κορίτσι απέδρασε τον Μάϊο από το σπίτι της οικογένειας και εντοπίστηκε ενάμισι μίλι μακριά, κουβαλώντας ένα σακίδιο και δυο σακούλες. Είπε στην αστυνομία ότι την τάιζαν με τα αποφάγια τους και ότι την ανάγκαζαν να ουρήσει σε έναν κουβά με αμμωνία. Επιπλέον, ανέφερε ότι η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι και ότι δεν την είχε δει από το 2012.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα της για μια άσχετη με την υπόθεση παραβίαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:35