search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57
MENU CLOSE

Ερώτηση Γεωργιάδη για το ταξίδι Παππά-Καμμένου στις ΗΠΑ

24.01.2017 16:45
Ερώτηση Γεωργιάδη για το ταξίδι Παππά-Καμμένου στις ΗΠΑ - Media
 
Ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά να μάθει το κόστος του ταξιδιού στις ΗΠΑ των Νίκου Παππά και Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
 
«Στην εποχή των παχιών αγελάδων φαίνεται πως διαβιούν ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι επιδιδόμενοι σε ένα κρεσέντο πολιτικού στρουθοκαμηλισμού αγνοούν ή κάνουν πως αγνοούν τη δυσμενή θέση στην οποία περιήλθε η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια της διακυβέρνησής τους και επιδίδονται σε προκλητικές δαπάνες, τη στιγμή που νέα έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αποκαλύπτει στοιχεία σοκ για την φτωχοποίηση της ελληνικής οικογένειας» αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.
 
Όπως σημειώνει «με ανοιχτά όλα τα σοβαρά ζητήματα της οικονομίας της χώρας μας, οι Υπουργοί κ.κ. Καμμένος και Παππάς, οι οποίοι άλλοτε σήκωναν την παντιέρα της ηθικής, διατείνοντας ότι η εποχή της φαυλοκρατίας και του παλαιοκομματισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί, φόρεσαν και τον «χρυσοκέντητον μανδύαν» προκειμένου να παραστούν σε μια εκδήλωση των ομογενών με αφορμή την εκλογή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, κ. Ντόναλτ Τραμπ».
 
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, «ως εδώ κανείς δεν θα είχε αντίρρηση αν οι ίδιοι δεν επέλεγαν να υλοποιήσουν το ταξίδι τους με τις ανέσεις που προσφέρει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκαλώντας περαιτέρω το κοινό αίσθημα».
 
Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται δημοσίευμα στον διαδικτυακό τόπο www.tovima.gr σύμφωνα με το οποίο «η ώρα πτήσης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Gulfstream στοιχίζει 5.400 ευρώ, δηλαδή η πτήση που έκανε 11 ωρών για να πάει (χωρίς ανεφοδιασμό) στην Ουάσιγκτον και 11 ώρες για να γυρίσει, στοίχισε πάνω από 110.000 ευρώ. Φυσικά στο κόστος πτήσης του Gulfstream δεν περιλαμβάνονται ούτε τα landing fees, ούτε τα τέλη παραμονής στο αεροδρόμιο, ούτε τα over flights fees, αλλά ούτε και το κόστος χρέωσης της κηροζίνης από την Ουάσιγκτον, όπως αναφέρει το παραπάνω δημοσίευμα».
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς:
 
«1. Πότε αναχώρησε και πότε επέστρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
 
2. Πόσο κόστισε συνολικά η πτήση μαζί με τα landing fees, τα τέλη παραμονής στο αεροδρόμιο και τα over flights fees;».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57