search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Καταγγελία-σοκ της κόρης του Μάικλ Τζάκσον: Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε! (Photos)

24.01.2017 18:50
Η Πάρις Τζάκσον τόπλες στο Instagram! (Photos) - Media
 
Στην απίστευτη καταγγελία ότι ο Μάικλ Τζάκσον, γνωστός και ως «βασιλιάς της ποπ», δεν πέθανε λόγω καταχρήσεων και αδυνατισμένου οργανισμού, αλλά ότι δολοφονήθηκε προχώρησε η κόρη του, Πάρις Τζάκσον σε συνέντευξη-ποταμό που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone.
Αμφισβητώντας ευθέως το πόρισμα των ιατροδικαστών, που έλεγε ότι ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, η 18χρονη σήμερα Πάρις Τζάκσον θεωρεί ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε,, λέγοντας ότι «όλες οι ενδείξεις οδηγούν εκεί. Είναι φανερό» και αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος ο Μάικλ έπασχε από μια τέτοια φοβία, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «άφηνε συνεχώς να πλανόνται υπόνοιες ότι κάποιοι θέλουν να τον “φάνε”, μας έλεγε πως κάποια μέρα θα τον σκοτώσουν».
Στην ίδια συνέντευξη, η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε ότι όταν ήταν 14 ετών έπεσε θύμα βιασμού από «άγνωστο» άνδρα και ότι η εμπειρία της αυτή την οδήγησε σε κατάθλιψη και απόπειρες αυτοκτονίας. Πρόσφατα η Πάρις βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ηθοποιού Τζόζεφ Φάινς, ο οποίος ενσαρκώνει τον πατέρα της στην ταινία Urban Myths.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24