search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Τραμπ: Αρχίζει άμεσα το χτίσιμο του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό (Video)

25.01.2017 18:35
Τό’πε και τό’κανε: Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα αναστολής εισόδου προσφύγων στις ΗΠΑ - Media

 

Αποφασισμένος να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση για τη δημιουργία τείχους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο μεταναστών, δηλώνει ο πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ.

Στην πρώτη του συνέντευξη, από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η κατασκευή του τείχους», υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος, καθώς, όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο χώρες θα ξεκινήσουν «σχετικά σύντομα».

«Ο πρόεδρος του Μεξικό, είπε πως δεν θα πληρώσει, τόσο από αξιοπρέπεια ως χώρα και αξιοπρέπεια ως Μεξικανοί», σχολίασε ο δημοσιογράφος, ωστόσο ο Τραμπ ανταπάντησε ότι «πρέπει να το πει αυτό», προσθέτοντας ότι «σας λέω θα υπάρξει πληρωμή, θα υπάρχει μία μορφή, ίσως μία περίπλοκη μορφή…Και πρέπει να καταλάβετε αυτό που κάνω θα είναι καλό για τις ΗΠΑ, αλλά θα είναι καλό και για το Μεξικό. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ σταθερό, ένα πολύ συμπαγές Μεξικό».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:47