search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Η Samsung ετοιμάζει τηλέφωνο – υπολογιστή!

25.01.2017 19:53
Η Samsung ετοιμάζει τηλέφωνο - υπολογιστή! - Media
 
Το 2016 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη Samsung, η οποία λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της «ναυαρχίδας» της, του Note 7, υποχρεώθηκε να το αποσύρει άρον-άρον από την αγορά, καθώς η μπαταρία του έπαιρνε φωτιά.
 
Ωστόσο, η κορεατική εταιρεία για το 2017 ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της με το Galaxy S8, το οποίο οι μέχρι τώρα φήμες παρουσιάζουν ως ένα… τέρας, από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών.
 
Πάντως, μια πληροφορία που μετέδωσε ο Guardian έχει προκαλέσει… φρενίτιδα στους απανταχού φίλους της Samsung. Οι πληροφορίες αυτές, λοιπόν, θέλουν το Galaxy S8 να έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε κανονικό υπολογιστή.
 
Συγκεκριμένα, ο Guardian έγραψε ότι η Samsung μαζί με το S8 θα κυκλοφορήσει και μια ειδική βάση, την DeX, στην οποία θα μπορεί να συνδεθεί το τηλέφωνο και να μετατρέπεται σε υπολογιστή, με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι.
 
Οι φανς της Microsoft θα θυμηθούν ότι και αυτή η εταιρεία είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο με τα κινητά της τηλέφωνα και με το σύστημα Continuum, ωστόσο φαίνεται ότι η Samsung προχωρεί ακόμα περισσότερο.
Παράλληλα, ο Guardian αναφέρει ότι το Galaxy S8 θα έχει βύσμα για τα ακουστικά και το χαρακτηριστικό που η Samsung ονομάζει ως «ατέρμονη οθόνη», δηλαδή, η οθόνη θα καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής.
 
Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο, οπότε -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- η Samsung θα παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16