search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Πέτρινη πλάκα χτυπά μητέρα στο κεφάλι-Περνά λίγα εκατοστά από την κόρη της (Photos-Video)

26.01.2017 07:30
Πέτρινη πλάκα χτυπά μητέρα στο κεφάλι-Περνά λίγα εκατοστά από την κόρη της (Photos-Video) - Media

Μια μητέρα που παραλίγο να σκοτωθεί όταν μια πλάκα σκυροδέματος έπεσε πάνω στο κεφάλι της κατάφερε να επιζήσει και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα πάρει σύντομα εξιτήριο  και θα ξαναδεί την κόρη της.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Olga Klintsova τη δείχνει να επιστρέφει σπίτι της με την κόρη της όταν μια μεγάλη πλάκα σκυρόδέματος ξεκολλάει και πέφτει στο κεφάλι της άτυχης μητέρας και λίγα εκατοστά από την κόρη της.

Η μητέρα αμέσως έπεσε στο έδαφος σπρώχνοντας το καρότσι έπεσε προς τα πίσω, προς το μέρος της και έμεινε πεσμένη στο έδαφος.

Δύο περαστικοί συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης, και έσπευσαν να βοηθήσει την άτυχη μητέρα.

Τώρα, μετά από επτά μήνες θεραπείας, οι γιατροί ετοιμάζονται να τη δώσουν εξιτήριο και έχουν εισηγηθεί ότι η 32χρονη είναι σε θέση να αναλάβει και πάλι την κηδεμονία της κόρης της, ενώ το δικαστήριο της επιδίκασε αποζημίωση 50.000 στερλίνων.

Μητέρα και κόρη τελικά θα επανενωθούν τον επόμενο μήνα, ενώ η Όλγα συνεχίζει τη θεραπεία της. Η μικρή Katya τόσο καιρό μένει με τη γιαγιά της.

Οι δικαστές βρήκαν ένοχο για αμέλεια τον  47χρονο Andrey Kazakov, ιδιοκτήτη του σπιτιού από όπου ξεκόλλησε η πλάκα.

Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο ότι ήταν γνωστό ότι οι πλάκες ήταν χαλαρές, αλλά δεν έκανε τίποτα για να τις επισκευάσει ή να προειδοποιήσει τους κατοίκους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48