search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ (Photos)

26.01.2017 08:59
Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ (Photos) - Media

Αιματηρό επεισόδιο  σημειώθηκε στην περιοχή της Ροτόντας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα κατά το οποίο τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο ένας 24χρονος αλλοδαπός. Την υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ο νεαρός αλλοδαπός δέχθηκε τα πυρά από άγνωστο, ενώ στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.  Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει έξι τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από την αστυνομία είναι να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ διακινητών ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι η περιοχή πέριξ του μνημείου της Ροτόντας έχει μετατραπεί σε πιάτσα ναρκωτικών, με τη δράση των εμπόρων «λευκού» θανάτου να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες. Ανά τακτά διαστήματα διεξάγονται στην περιοχή επιχειρήσεις – «σκούπα» της Αστυνομίας, από τις οποίες -πάντως- δεν φαίνεται να πτοούνται οι διακινητές.

 

Πηγές: thesstival.gr & seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56