search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Ο Βαγγέλης Γερμανός ξανά σε μουσική σκηνή για ένα βράδυ…

26.01.2017 09:33
Διασωληνομένος στην Εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός - Media

 

Ο Βαγγέλης Γερμανός ξανά σε μουσική σκηνή για ένα βράδυ. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που πραγματοποιεί επιλεκτικές εμφανίσεις σε ένα μοναδικό live στο Τσάι στη Σαχάρα.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν με επιτυχίες που μέχρι σήμερα σιγοτραγουδιούνται από μικρούς και μεγάλους, σκοπεύει να χαρίσει σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Ο χαρισματικός τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του έρχεται στο Τσάι στη Σαχάρα για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 22.00.

Ο Βαγγέλης Γερμανός επέλεξε το…αρτίστικο στέκι για να «βολτάρει» μουσικά στην πόλη παρέα με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. «Κηπουρός», «Κρουαζιέρα», «Απόκληρος», «Μπανιέρα», «Δραπέτης», «Γόησσα», «Σκλάβος σου για πάντα» και τόσα άλλα, σε μια βραδιά ονειρική που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές!

 

Έναρξη: 22.00 | 14e (με μπύρα ή κρασί)

Tσάι στη Σαχάρα
Λαοδικείας 18, Ζωγράφου
τηλ.: 2110.120.936
[email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30