search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10
MENU CLOSE

Τρομερές ατάκες Ντιέγκο Μαραντόνα: Είναι προδότης. Αν σε καλέσουν να φας σε ένα σπίτι, δεν μπορείς να κοιτάζεις την οικοδέσποινα…

26.01.2017 21:39
Τρομερές ατάκες Ντιέγκο Μαραντόνα: Είναι προδότης. Αν σε καλέσουν να φας σε ένα σπίτι, δεν μπορείς να κοιτάζεις την οικοδέσποινα... - Media

 

Τείνει να γίνει θεσμός: Κάθε συνέντευξη του Μαραντόνα εμπεριέχει ατάκες-φωτιά! Σαν αυτές που ξεστόμισε για Μέσι, Ικάρντι και ομοσπονδία Αργεντινής… αφότου ζήτησε δουλειά από τον Ινφαντίνο!

Ο Αργεντινός έπιασε στο στόμα του Ικάρντι και ομοσπονδία Αργεντινής, με τον Μέσι να τη… γλιτώνει, όχι, όμως και όσους τον κράζουν, επειδή δεν έχει οδηγήσει τη χώρα του σε ένα Μουντιάλ.

«Δεν ανέχομαι να μην αναγνωρίζουν τον Μέσι, επειδή δεν κέρδισε Μουντιάλ. Στα 56 μου χρόνια δεν έχω δει τίποτα σαν τον Λέο», είπε για τον Μέσι.

Στη συνέχεια… περιέλαβε την ομοσπονδία της Αργεντινής: «Το ποδόσφαιρο της χώρας μου υποβαθμίζεται. Αν δεν αρχίσει άμεσα, ο κόσμος θα συγκρούεται στους δρόμους. Ζήτησα από τον Ινφαντίνο να με προσλάβει στη FIFA, γιατί ξέρω ποιος είναι βρώμικος και ποιος κάνει κακό στην ομοσπονδία».

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Ικάρντι, που, θυμίζουμε, «έκλεψε» την… αγαπητικιά του Μάξι Λόπες: «Είναι προδότης. Αν σε καλέσουν να φας σε ένα σπίτι, δεν μπορεί να κοιτάζεις την οικοδέσποινα… Εγώ έτσι το βλέπω…».

Πηγή: sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03