search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Τη βοήθεια της Αμερικής ζητά το Λονδίνο

13.08.2011 08:00
Τη βοήθεια της Αμερικής ζητά το Λονδίνο - Media

Τη συνδρομή του πρώην αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις ταραχές που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα σε πολλές πόλεις της Βρετανίας, ζήτησε ο πρωθυπουργός Μεγάλης Βρετανίας.

Τη συνδρομή του πρώην αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις ταραχές που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα σε πολλές πόλεις της Βρετανίας, ζήτησε ο πρωθυπουργός Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντέιβιντ Κάμερον επικοινώνησε με τον Μπιλ Μπράτον για να τον ευχαριστήσει που δέχθηκε να συμμετάσχει σε συναντήσεις το φθινόπωρο στη Βρετανία για να μοιραστεί την εμπειρία του στην αντιμετώπιση των συμμοριών όταν διετέλεσε αρχηγός της αστυνομίας της Βοστόνης, της Νέας Υόρκης και του Λος Αντζελες.

Ο ίδιος ο Μπράτον ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Κάμερον, ο οποίος τού ζήτησε να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου της Σκότλαντ Γιαρντ: «θα αναλάβω σύντομα τα νέα μου καθήκοντα, αλλά δε θα εγκατασταθώ στη Βρετανία μόνιμα» και πρόσθεσε σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: «οι χιλιάδες συλλήψεις που έχουν γίνει από το Σάββατο, οπότε και ξεκίνησαν τα επεισόδια, δεν μπορούν να λύσουν συνολικά το πρόβλημα της βίας».

Τέλος, ο Μπράτον σημείωσε: «Οι συλλήψεις είναι απαραίτητες, αλλά το ζήτημα αφορά ολόκληρη την κοινωνία και πρέπει να αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους. Είναι ένα ευρύτερο κοινωνικό πρόβλημα» και κατέληξε: «Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να δει τι δούλεψε σωστά και τι όχι την περασμένη εβδομάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09