search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:53
MENU CLOSE

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για το βραβείο Μπότση: Κάτι τέτοιες στιγμές σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις

27.01.2017 07:09
Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για το βραβείο Μπότση: Κάτι τέτοιες στιγμές σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις - Media

 

Τα 33α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Αθ. Μπότση. απονεμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. 

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, μελών της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, βουλευτών και δημοσιογράφοι.

Τα πέντε κεντρικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση παρέλαβαν οι δημοσιογράφοι του Ανατολικού Αιγαίου, ο Αντώνης Σρόϊτερ (Alpha), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και οι δημοσιογράφοι Διονύσης Νασόπουλος (ΤΑ ΝΕΑ) και Αντώνης Ρεπανάς 

Η Σία Κοσιώνη φανερά συγκινημένη λίγη ώρα αργότερα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: 
Ήταν μια πολυ τιμητική και συγκινητική στιγμή. Απο αυτες που σε κάνουν να λες “αξίζει τον κόπο”. Ειναι ένα βραβείο το οποίο ομως θέλω πάνω απο όλα να μοιραστώ με όλους τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ με τους οποίους έχουμε παλέψει μαζί όλα αυτά τα χρόνια με αφοσίωση στη δουλειά που αγαπάμε κ με αληθινό νοιαξιμο για τον κόσμο στον οποίο απευθυνόμαστε ειδικά τα τελευταία άγρια χρόνια που ζουμε. 
Και κάτι τέτοιες στιγμές σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις. Με την ίδια πίστη, την ίδια δύναμη και όρεξη…

Στο μεταξύ στην ομιλία του, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Μπότση, Πάνος Καραγιάννης, μίλησε για την ανάγκη εξασφάλισης της πολυφωνίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά πάντα με γνώμονα την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Επίσης ανακοίνωσε τη λειτουργία από το 2016 δύο ηλεκτρονικών αρχείων, καθώς και ενός διαδραστικού εκπαιδευτικού προγράμματος για φοιτητές με τον τίτλο «Δημοσιογραφία – Τύπος – Δημοκρατία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:53