search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35
MENU CLOSE

Ο Γκριεζμάν θα είναι ο Superman στην ταινία «Lego Batman»

27.01.2017 09:39
Ο Γκριεζμάν θα είναι ο Superman στην ταινία «Lego Batman» - Media

Από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές σκηνές του κόσμου στον κινηματογράφο. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, δανείζει τη φωνή του για τη μεταγλώττιση στα γαλλικά του “Lego Batman: The Movie». Εκεί θα έχει το ρόλο του Superman. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να δανείσω τη φωνή μου στον Superman ,» είπε ο Γκριεζμάν.

Ένας ρόλος που σίγουρα δεν θα εκπλήξει τους φανατικούς οπαδούς του, αφού για εκείνους ο Γάλλος επιθετικός είναι ένας σούπερ ήρωας. Όμως ο Γκριεζμάν δεν είναι ο μοναδικός που θα γνωρίσει αυτή την εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος διεθνής μέσος της Παρί Σ.Ζ, Μπλασέ Ματουιντί, θα δανείσει την φωνή του στον «Flash», έναν άλλο σούπερ ήρωα που εμφανίζεται στην ταινία. Αυτή η ταινία είναι η δεύτερη του έπους Lego, στην οποία «Batman» και οι φίλοι του πρέπει να προσπαθήσει να σώσουν τον Gotham από τον κακό Joker. Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35