search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Τέλος από τον Real FM

27.01.2017 14:45
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Τράγκας - Media

 

Το τέλος της συνεργασίας τους ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός  σταθμός Real FM. Μετά από δέκα χρόνια ραδιοφωνικής παρουσίας, ο Γιώργος Τράγκας δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Real FM:

«Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real FM, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό.

Ο Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Η δήλωση Τράγκα για το τέλος της συνεργασίας:

«Έληξε σήμερα το συμβόλαιο και η συνεργασία μου με τον Real Fm. Δεν το ανανέωσα. Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο Real Fm ήταν μία περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:39