search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Καφετζόπουλος: Δεν σπούδασα τίποτα – Ήμουν παιδί των λουλουδιών (Video)

27.01.2017 15:09
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η ιδέα του Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά ήταν μια αηδία» (Video) - Media

 

Για τον Τσίπρα, την Επίδαυρο, τη Φαίη Κοκκινοπούλου, τα πάθη και τις σπουδές τους μίλησε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος, σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Τσίπρας

Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο τη πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να φτάσει σε αυτό τον στόχο.

Πίστευα λοιπόν ότι θα εκμεταλλευτεί την θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό κάνει.

Τα πάθη

Το τσιγάρο έχω ακόμα. Τζόγος όχι. Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος. Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες, με ευχαριστεί πολύ το αλκοόλ και πίνω αρκετά.

Για την Φαίη Κοκκινοπούλου

Με την Φαίη είχαμε πει κάτι πολύ ρομαντικό πριν 20 χρόνια, όταν καταλάβαμε ότι θα είμαστε μαζί, ότι δεν θα παντρευτούμε για να μην λογοδοτεί ο έρωτας μας σε καμία τρίτη αρχή. Όταν βγήκε το θέμα του συμφώνου συμβίωσης, είπαμε να κάνουμε ένα και μετά καταλάβαμε ότι ήταν απάτη. Με την έννοια του ότι δεν ήταν ισοδύναμο με το γάμο και το καταγγείλαμε και φύγαμε.

Σπουδές

Δεν σπούδασα τίποτα, τα παράτησα. Είχα περάσει οικονομικά. Ήμουν παιδί των λουλουδιών τότε, χίπις και ήταν πολύ της μόδας να παρατάμε το Πανεπιστήμιο. Δηλαδή …μπήκα, μπορώ, αλλά σε παρατάω ρε γιατί είσαι σύστημα.

Επίδαυρος

Στην Επίδαυρο ας παίξει και η Πάολα – και λέω την Πάολα, να με συγχωρέσει η κοπέλα, επειδή έγινε ένας ντόρος πριν από κανά μήνα επειδή τραγούδησε ένα τραγούδι, δικαιώμα της! Δεν είναι εκεί το θέμα μου, το θέμα μου είναι ότι ο χώρος είναι αρχαιολογικός και μεγάλης αξίας και καπνίζουν σβήνοντας τη γόπα τους στα μάρμαρα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45