search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Στο σημείο του μακελειού ξανά ο Μπρέιβικ

14.08.2011 15:12
Στο σημείο του μακελειού ξανά ο Μπρέιβικ - Media

Στο νησί Ουτόγια επέστρεψε ο 32χρονος Μπρέιβικ, καθώς η αστυνομία ζήτησε την αναπαράσταση των εγκλημάτων που διέπραξε με θύματα 69 νεαρούς.

Στο νησί Ουτόγια επέστρεψε ο 32χρονος Μπρέιβικ, καθώς η αστυνομία ζήτησε την αναπαράσταση των εγκλημάτων που διέπραξε με θύματα 69 νεαρούς.

Η εφημερίδα VG, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου ο 32χρονος Μπρέιβικ, έχει πάρει τη θέση σκοπευτή και φαίνεται να στοχεύει κάποιον που προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας. Συγκλονίζουν τη Νορβηγία οι φωτογραφίες του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπρέιβικ φρουρείτο από ένοπλους αστυνομικούς και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κόκκινο πουλόβερ, ενώ για τις ανάγκες της αναπαράστασης – που κράτησε 8 ώρες – είχε τα χέρια του ελεύθερα

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, τα περισσότερα θύματα στο νησί ήταν έφηβοι ή 20αρηδες και κάποια από αυτά πυροβολήθηκαν ενώ κολυμπούσαν στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57