search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:50
MENU CLOSE

«Μάχη» αγροτών-αστυνομίας στον Προμαχώνα – «Στόχος» το τελωνείο

28.01.2017 11:53
«Μάχη» αγροτών-αστυνομίας στον Προμαχώνα - «Στόχος» το τελωνείο - Media
 
Σε εφαρμογή έθεσαν τα εναλλακτικά τους σχέδια αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Σερρών, αφού επιχειρούν να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα από δύο άλλες διαφορετικές κατευθύνσεις, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους προσπαθούν να «σπάσουν» το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, έξω από τον Λευκώνα.
 
«Ήδη με τα τρακτέρ μας επιχειρούμε τη μετάβασή μας στο τελωνείο του Προμαχώνα από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, κινούμενοι σε χωράφια, αλλά και παρακαμπτήριους δρόμους και όπου πάμε», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης της περιοχής, Διαμαντής Διαμαντόπουλος.
 
«Στοπ» από την αστυνομία στους Ευζώνους
Στα διόδια πριν το τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ σταμάτησαν τους αγρότες του Δήμου Παιονίας που κατευθύνονταν στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
 
«Εμείς θέλουμε να πάμε στο τελωνείο των Ευζώνων, όχι για να το κλείσουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης, Βασίλης Σύγκος.
 
Η δύναμη των αγροτών ανέρχεται σε 80 τρακτέρ, ενώ στο σημείο καταφθάνουν και άλλοι συνάδελφοί τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:49