search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Μέχρι τη Δευτέρα οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του Σύρου μετανάστη

28.01.2017 16:59
Μυτιλήνη: Μέχρι τη Δευτέρα οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του Σύρου μετανάστη  - Media

  

Άγνωστες παρέμειναν μετά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, οι αιτίες του σημερινού θανάτου του 45χρονου Σύρου μετανάστη του οποίου η σορός βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.

Αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα υπάρξει ιατροδικαστική τομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα αν και δεν αποκλείεται και στην περίπτωση του να ζητηθεί ιστολογική και τοξικολογική παραπέρα διερεύνηση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων. Ας σημειωθεί ότι μόλις πριν πέντε μέρες στον καταυλισμό της Μόριας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επίσης, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, αυτός από την Αίγυπτο.

Στο μεταξύ στον καταυλισμό επικράτησε μικρή αναταραχή με ομάδες κυρίως ανδρών μεταναστών από την Αφρική να καταλαμβάνουν επί ώρα τον κεντρικό περιφερειακό δρόμο της Μόριας, ζητώντας την απελευθέρωση τους από τη «φυλακή της Μόριας» όπως αποκαλούν τον καταυλισμό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15