search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Τρομακτικές καταγγελίες Καλλιάνου: Έπεσα θύμα bullying στην ΕΡΤ – Με κυνηγούσαν να με λιντσάρουν (Video)

29.01.2017 09:46
«Αυτό που με φοβίζει τώρα...» - Νέο SOS από Γιάννη Καλλιάνο για τον καιρό τις επόμενες μέρες - Media
 
Απίστευτες καταγγελίες για την κατάσταση που βίωσε στην ΕΡΤ μετά την επανέναρξη της λειτουργίας της έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
 
Αναφερόμενος στα όσα αντιμετώπισε όταν άνοιξε ξανά η ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Καλλιάνος είπε χαρακτηριστικά ότι «έπεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν». 
 
Παράλληλα, χαρακτήρισε χονδροειδεστάτη και λανθασμένη κίνηση της ΝΔ το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. 
 
Ο κ. Καλλιάνος, αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, που επί οκτώ χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ ως μετεωρολόγος μίλησε στο Epsilon TV, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «τα χρόνια που ήμουνα στην ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ καλή τότε, με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση… Τελείως διαφορετική είναι σήμερα. Δυστυχώς έχει πλέον μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν αρχισυντάκτες».
 
«Η ΕΡΤ έχει και αξιόλογους ανθρώπους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι “γνωστοί – άγνωστοι” επαναστάτες… Ένας σκληρός πυρήνας, που είναι η ertopen, κάνει κουμάντο», συμπλήρωσε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15