search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Η Σολωμού έγινε… Ρουβίτσα (Photos)

29.01.2017 14:05
Η Σολωμού έγινε... Ρουβίτσα (Photos)   - Media

 

Ξέφρενο γλέντι έστησαν χθες το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού η οποία πλέον ανήκει στο… τάγμα των κοριτσιών που αποκαλούνται εδώ και μία 20εατία «Ρουβίτσες»!

Αν δείτε τις φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά που «έστησαν» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Ρουβάς με την Πάολα από το πουθενά ο Μουζουράκης με τον Σάκη οι οποίοι προφανώς έχουν έρθει κοντά μετά τη συνεργασία τους στο The Voice θα διαπιστώσετε πως όλοι τους γλέντησαν με την ψυχή τους.

Οι δύο τραγουδιστές ξεσήκωσαν το πλήθος και κυρίως την ηθοποιό σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη η οποία μάλιστα χόρεψε και με τον Σάκη Ρουβά, δείχνοντας ενθουσιασμένη.

Φυσικά, το… «έλα να δεις» έγινε όταν Σάκης και Πάνος βρέθηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν ποτ πουρί από τραγούδια, βάζοντας φωτιά στη διασκέδαση. 

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48