search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55
MENU CLOSE

Ιβάνκα Τραμπ α λά Μαρία Αντουανέτα: Πόζαρε με πανάκριβη τουαλέτα και έφαγε κράξιμο στα social media (Photo)

29.01.2017 18:12
Το διαδίκτυο γλεντάει κανονικά την κόρη του Πλανητάρχη, Ιβάνκα μετά το ντροπιαστικό viral βίντεο (Video) - Media

 

Την ώρα που οι αντιδράσεις για την απόφαση του πατέρα της να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων από 7 χώρες στις ΗΠΑ έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, η προεδρική κόρη… απλώς αδιαφορεί.

Η εντυπωσιακή Ιβάνκα Τραμπ προτίμησε σήμερα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της στα social media, που αποδεικνύει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Φορώντας ασημένια τουαλέτα, αξίας 4.900 δολαρίων, με την υπογραφή της σχεδιάστριας Carolina Herrera και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, η Ιβάνκα ενημέρωσε το κοινό πως θα πήγαιναν στο  Alfalfa Club, σε ένα επίσημο δείπνο με την ελίτ της Ουάσινγκτον όπου θα γιόρταζαν τη νέα διοίκηση του Λευκού Οίκου.

Η φωτογραφία της εξαγρίωσε χρήστες του διαδικτύου, που ξεκίνησαν να την κατηγορούν. Το… ευγενικότερο σχόλιο ήταν ότι η Ιβάνκα μοιάζει με ψητή πατάτα σε αλουμινόχαρτο λόγω του φορέματός της, αν και οι περισσότεροι επέκριναν το κακό τάιμινγκ.

Ένας χρήστης της έγραψε «Μα από όλες τις μέρες, σήμερα Ιβάνκα;», άλλος σχολίασε «χαίρομαι που απολαμβάνεις τον Λευκό Οίκο, την ώρα που πεθαίνουν παιδάκια στη Συρία» και άλλος έγραψε «ας φάνε παντεσπάνι» θέλοντας να παρομοιάσει την Ιβάνκα Τραμπ με τη Μαρία Αντουανέτα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55