search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:05
MENU CLOSE

Η εναλλακτική «οφθαλμίατρος»-Γλείφει τα μάτια των ασθενών για να τους θεραπεύσει (Photo-Video)

30.01.2017 08:17
Η εναλλακτική «οφθαλμίατρος»-Γλείφει τα μάτια των ασθενών για να τους θεραπεύσει (Photo-Video) - Media

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη καθώς χρεώνει τους ανθρώπους προκειμένου να τους θεραπεύει για οφθαλμολογικές ασθένειες γλείφοντάς τους τα… μάτια.

Η Hava Celebic, επίσης γνωστή ως η Νανά Hava, ζει στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό πρόσωπο στον κόσμο που μπορεί να θεραπεύει με τη γλώσσα της.

Η 80χρονη χρησιμοποιεί τη γλώσσα της για να αφαιρέσει κομμάτια μολύβδου, σιδήρου, άνθρακα, πριονίδια και γυαλί που έχουν κολλήσει στα μάτια των ανθρώπων.

Οι ασθενείς που πηγαίνουν στο Nana Hava πρέπει να καθίσουν σε μια καρέκλα και να σηκώσουν τα βλέφαρά τους, ενώ η ίδια κολλά τη γλώσσα της στα μάτια τους και αρχίζει να τα γλείφει σε αναζήτηση του ξένου σώματος.

Όπως αναφέρει η Hava «έμαθα την τέχνη αυτή από μια γυναίκα που ονομαζόταν επίσης Hava. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μάθω την τέχνη αυτή στους απογόνους μου, γιατί τα παιδιά μου αρνούνται να βάλουν τη γλώσσα τους στο μάτι κάποιου». Έχω πει στους συγχωριανούς μου όταν πεθάνω να μου κόψουν τη γλώσσα έτσι ώστε να μπορούν να θεραπεύουν όσους το έχουν ανάγκης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15