18/01/2020 14:41:21

Το Ποτάμι για ΔΟΛ: Να σωθούν τα έντυπα, όχι οι εκδότες

Το Ποτάμι για ΔΟΛ: Να σωθούν τα έντυπα, όχι οι εκδότες - Media
 
Το Ποτάμι δηλώνει τη διάθεσή του να συζητήσει, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, λύση για την συνέχιση της κυκλοφορίας του Βήματος και των Νέων και όχι να απαλλαγεί από την ευθύνη ο εκδότης τους.
 
Καλεί την κυβέρνηση «να κάνει την δική της πρόταση, όπως δεσμεύτηκε στην Βουλή ο κ. Τσίπρας. Το λουκέτο και ο ξαφνικός θάνατος, μόνο νέες ζημίες θα συσσωρεύσουν στις τράπεζες και τελικά στο δημόσιο».
 
Συγκεκριμένα, το Ποτάμι σημειώνει: «Το είπαμε στην Βουλή, το λέμε και σήμερα και δε θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε.
 
Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και όχι βέβαια τους εκδότες που ευθύνονται γι’ αυτήν την κατρακύλα. Το Βήμα, Τα Νέα, ο Βήμα FM δεν πρέπει να σιγήσουν.
 
Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ μπορούν να τα κρατήσουν ζωντανά, όπως απέδειξαν μέχρι σήμερα. Παρότι είναι για μήνες απλήρωτοι, καταφέρνουν, κόντρα σε όλους αυτούς που τους ενοχλούν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, να είναι παρόντες στο καθημερινό τους ραντεβού με τους πολίτες.
 
Πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι να βρεθεί σοβαρός επενδυτής. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να κάνει την δική της πρόταση, όπως δεσμεύτηκε στην Βουλή ο κ. Τσίπρας. Το λουκέτο και ο ξαφνικός θάνατος μόνο νέες ζημίες θα συσσωρεύσουν στις τράπεζες και τελικά στο δημόσιο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.