search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Μια γυναίκα το έκτο θύμα του 26χρονου που έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στη Μελβούρνη

31.01.2017 08:11
Μια γυναίκα το έκτο θύμα του 26χρονου που έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στη Μελβούρνη - Media

Μια γυναίκα 33 ετών είναι το έκτο θύμα του 26χρονου που έπεσε από πρόθεση με το αυτοκίνητό του στις 20 Ιανουαρίου πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Ένα έκτο άτομο υπέκυψε στα τραύματά του μετά το συμβάν της 20ης Ιανουαρίου στην επιχειρηματική συνοικία της Μελβούρνης», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Μια γυναίκα 33 ετών πέθανε σήμερα (Δευτέρα) το βράδυ στο νοσοκομείο».

Τριάντα έξι άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση του οδηγού, με έναν εξ αυτών να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά τα θύματα του 26χρονου ήταν τέσσερα: ένα κοριτσάκι 10 ετών, δύο άνδρες 25 και 33 ετών και μια γυναίκα 32 ετών. Στις 21 Ιανουαρίου υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και ένα βρέφος τριών μηνών.

Εναντίον του δράστη, που τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι στη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πέντε ανθρωποκτονίες στις 23 Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να του απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες.

Η αστυνομία της Πολιτείας της Βικτόρια ανακοίνωσε ότι ο άνδρας αυτός είχε προηγούμενο ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, πάσχει από ψυχικές διαταραχές και συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Όταν έριξε το αυτοκίνητό του στο πλήθος των περαστικών στη Μελβούρνη τον καταδίωκε η αστυνομία επειδή είχε μαχαιρώσει τον αδελφό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28