search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Επίθεση Σώρρα σε Σρόιτερ- Μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσιές (Video)

31.01.2017 10:30
Δημοσιογράφος καταγγέλλει για Σώρρα: «Απειλούσε να με στείλει στο χώμα» (Video) - Media

Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα διερευνάται ήδη από την εισαγγελεία Αθηνών. Ο υποτιθέμενος δισεκατομμυριούχος, μιλάει στην εκπομπή Αυτοψία που θα προβληθεί σήμεραο, μετά και τις νέες αποκαλύψεις σε βάρος του. Δείτε τι λέει για τους Χριστιανούς, τα ομόλογα από το Μοναστηράκι, αλλα και τα σχέδια του να κυβερνήσει τη χώρα. Δείτε, ομως, και πως αντιδρά, όταν του παρουσιάζουμε την πραγματική φορολογική του δήλωση.

Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» αυτοπροβάλλεται ως ο δισεκατομμυριούχος επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Επίσης δεν διστάζει να επιτεθεί λεκτικά στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, ενώ δεν λείπουν και οι απειλές για μηνύσεις.

«Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600αρι. Για σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσιές. Όποιος τα θέλει για τον ίδιο να πάει να τα βρει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50