search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: «Χαλί» δραχμής η δήλωση Ξυδάκη;

31.01.2017 10:30
Προειδοποίηση Κουμουτσάκου: Κοκτέιλ αλυτρωτισμού το «Βόρεια Μακεδονία» και η «μακεδονική» γλώσσα - Media

 

Τις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με αναρτήσεις στο διαδίκτυο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μετά τη δήλωση του κ.Ξυδάκη στον ΣΚΑΪ πως δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τη δραχμή, ο κ.Κουμουτσάκος σχολίασε: «Στρώνει χαλί δραχμής η Κυβέρνηση δια του κ. Ξυδάκη; Τι συμβαίνει; Πού το πάνε; Τι σχεδιάζουν;».

 

Στρώνει χαλί δραχμής η Κυβέρνηση δια του κ. Ξυδάκη ;
Τι συμβαίνει;
Που το πάνε;
Τι σχεδιάζουν;

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 31 Ιανουαρίου 2017

Λίγη ώρα μετά ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσα από την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εκείνη πυροδοτεί τα σενάρια περί Grexit που ακούγονται μεταξύ των δανειστών.

«Πως μπορούμε να εμποδίσουμε σκληρούς κύκλους των δανειστών να μιλούν για Grexit όταν η συζήτηση πυροδοτείται από υψηλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος. 

Πως μπορούμε να εμποδίσουμε σκληρούς κύκλους των δανειστών να μιλούν για Grexit όταν η συζήτηση πυροδοτείται από υψηλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 31 Ιανουαρίου 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35