search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:34
MENU CLOSE

Τουρκικά ΜΜΕ: «Nέο επεισόδιο» στα Ίμια (Video)

31.01.2017 13:37
Τουρκικά ΜΜΕ: «Nέο επεισόδιο» στα Ίμια (Video) - Media

 

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι δύο ελληνικά σκάφη του Λιμενικού εισέβαλαν στις 11 το πρωί της Τρίτης στα τουρκικά χωρικά ύδατα, κοντά στα Ίμια, τα οποία επέστρεψαν πίσω στην Καλόλιμνο ύστερα από επέμβαση του τουρκικού ναυτικού.

Αρχικά, τα σκάφη πλησίασαν τις βραχονησίδες και στη συνέχεια επιχείρησαν να μπουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα, σύμφωνα με τα  τουρκικά μέσα.

Το νέο «επεισόδιο» διήρκεσε 45 λεπτά και την καταδίωξη έκαναν 5 τουρκικά πλοία, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Τα ελληνικά σκάφη ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα τουρκικά πολεμικά, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ δημοσίευσαν και βίντεο από το «επεισόδιο».

<iframe width=”670″ height=”377″ src=”http://www.antenna.gr/templates/pages/player?cid=4t1t0_r_ojj/8=&w=670&h=377“></iframe>

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για κανένα περιστατικό στην περιοχή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο επανέλαβαν και τη Δευτέρα οι Τούρκοι μεταδίδοντας ένα αναχρονιστικό, όπως χαρακτηρίζεται βίντεο αμφιβόλου αυθεντικότητας και με άγνωστη ημερομηνία λήψης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31