search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:16
MENU CLOSE

Απίστευτα στοιχεία για τον «λέκτορα με το αρσενικό»: Βρέθηκε δηλητήριο και στο αίμα του παιδιού του

31.01.2017 13:42
Στο εδώλιο ο πανεπιστημιακός που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της - Media
 
Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του γιατρού ο οποίος είχε εξετάσει τη σύζυγο και τη γιαγιά της του λέκτορα ο οποίος φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό τις δύο γυναίκες.
 
Η κατάθεση του γιατρού, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, αποκαλύπτει ότι ακόμα και στο αίμα του παιδιού του κατηγορούμενου βρέθηκε το δηλητήριο.
 
Συγκεκριμένα, στην κατάθεση του γιατρού αναφέρεται ότι «στις 22 ή 23 Αυγούστου με επισκέφτηκαν στο ιατρείο μου ο λέκτορας μαζί με τον αδερφό της γυναίκας του», προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος τον είχε ενημερώσει πως η γυναίκα του νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση και η γιαγιά της καταλήξει λίγες ημέρες πριν.
 
«Τα αίτια θανάτου της γιαγιάς, αλλά και η κατάσταση της συζύγου του από όσα μου ανέφεραν ήταν υπό διερεύνηση. Μου ανέφεραν ότι είχαν γίνει κάποιες εξετάσεις στο αίμα για την σύζυγο και την γιαγιά της και έδειξαν υψηλή συγκέντρωση καδμίου, ενώ ήταν προς αναμονή των αποτελεσμάτων σε τρίχες από κάποιο εργαστήριο του εξωτερικού» τόνισε, προσθέτοντας ότι, όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της συζύγου του συνέστησε στον καθηγητή να στείλει ούρα στη Γερμανία, τόσο δικά του, όσο και της κόρης του.
 
«Πράγματι με μέριμνά μου αποστάλθηκαν σε εργαστήριο της Γερμανίας. Προέκυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του δεν παρουσίασαν αυξημένα ποσοστά καδμίου, όμως παρουσίασαν υψηλότερες τιμές από το όριο σε αρσενικό και έχρηζαν θεραπείας», σημείωσε, τονίζοντας ότι «αναφορικά με την αιτία της δηλητηρίασης της συζύγου του μου ανέφερε ότι ίσως να ευθύνεται το νερό της εξοχικής τους κατοικίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15