search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Πούλαγε το κορμί της 12χρονης κόρης της για 5 ευρώ σε ηλικιωμένους

31.01.2017 15:43
Δεκάχρονο κορίτσι χαροπαλεύει - Το βίασαν, το χτύπησαν με πέτρες και το έθαψαν ζωντανό - Media

 

Συνελήφθη μια 31χρονη γυναίκα από το Σαλέρνο της Ιταλίας με την κατηγορία ότι εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη της.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η γυναίκα από τον περασμένο Ιούνιο κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη κόρη της κι όλα αυτά για ποσά από πέντε έως 15 ευρώ.

Οι έρευνες των ιταλικών αρχών έδειξαν ότι η 31χρονη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον ηλικιωμένο παριστάνοντας την 12χρονη κόρη της και προγραμματίζοντας την επόμενη συνάντησή τους.

Επιπλέον, η 31χρονη κατηγορείται και για εκβίαση αφού ζητούσε χρήματα από έναν 47χρονο, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, για να μην αποκαλύψει τη διπλή ζωή του στη σύζυγό του. Η γυναίκα υποστήριζε ότι ο 47χρονος είναι ο βιολογικός πατέρας της δεύτερης κόρης της για να απαιτεί μεγαλύτερα ποσά. Συνολικά, κατάφερε να του αποσπάσει περίπου 14.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03